Δωρεάν αναβάθμιση SkyDrive.

Δωρεάν αναβάθμιση SkyDrive για όλους τους κατόχους hotmail και της υπήρεσίας e-mail της Microsoft.

Το νέο αυτό κυκλοφορεί σε όλα τα sites τεχνολογικού ενδιαφέροντος. Παρόλα αυτά θεωρώ πως θα ήταν καλύτερο να μην αφήσω μία τέτοια είδηση στην τύχη. Υποθέτω πως πολλοί από σας, και ειδικά αυτοί που ήξεραν τι είναι ίντερνετ και e-mail πολύ πριν εμφανιστούν η Google και το Facebook, σίγουρα θα έχετε λογαριασμό στο hotmail. Την δωρεάν υπηρεσία της microsoft που υπάρχει σχεδόν από τότε που εμφανίστηκε το ίντερνετ.
Είτε λοιπόν χρησiμοποιείτε τις υπηρεσίες του hotmail ή όχι, αυτό δεν παύει να εξελίσσεται. Μία από τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει είναι το SkyDrive και πρόκειται για αποθηκευτικό χώρο στο ίντερνετ (cloud).
Μέχρι πρόσφατα ο δωρεάν χώρος του SkyDrive ήταν, και παραμένει, 7 GB. Έχετε όμως την δυνατότητα να τον αναβαθμίσετε εντελώς δωρεάν στα 25 GB. Η προσφορά είναι για περιορισμένο χρόνο και ίσως να μην ισχύει πλεον.
Παρόλα αυτά και ασχέτως αν χρησιμοποιείτε την εν λόγο υπηρεσία, αξίζει να ενεργοποιήσετε τον έξτρα χώρο αποθήκευσης που σας προσφέρεται όταν μάλιστα οι ενέργειες που απαιτούνται είναι ελάχιστες.

Για να αποκτήσετε λοιπόν τον έξτρα χώρο ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα έχετε τελειώσει στο τσακ-μπαμ.

1. Πηγαίνετε στη σελίδα του hotmail, και πραγματοποιήστε είσοδο δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, (login)


2. Αφού μπείτε πηγαίνετε στο μενού στο επάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο SkyDrive.





3. Εκεί, πηγαίνετε κάτω αριστερά και κάντε κλικ εκεί που γράφει “Διαχείρηση χώρου αποθήκευσης”.


4. Θα ανοίξει μία νέα σελίδα που θα είναι όπως η παρακάτω. Κάντε κλικ στο κουμπί “Δωρεάν αναβάθμιση”.


5. Μετά από αυτό θα εμφανιστεί το παράθυρο που θα σας ενημερώνει πως ο λογαριασμός σας έχει αναβαθμιστεί. πατήστε “Κλείσιμο”



6. Στο επόμενο παράθυρο θα δείτε πως η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί και έχετε πλέον 25 GB αποθηκευτικού χώρου στο SkyDrive, για να αποθηκεύετε τα αρχεία σας και να τα έχετε διαθέσιμα οπουδήποτε πάτε και έχετε πρόσβαση στο ίντερνετ.



Καλή αποθήκευση!!


Μόνο βιαστείτε αν σας ενδιαφέρει γιατί λέγεται πως η προσφορά δεν θα ισχύει για πολύ.

Σημ: Μην ξεχάσετε να κάνετε "Like" αν σας άρεσε η πληροφορία ή απλά αφήστε το σχόλιο σας.