Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Χρήματα από το ΊντερνετΣας παρουσιάζουμε έναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ηλεκτρονικό οδηγό σε μορφή PDF, που περιγράφει:

• Τον καλύτερο τρόπο για να δημιουργήσετε εισόδημα μέσω internet ξεκινώντας από το μηδέν.

• Πώς να προωθήσετε μία ηλεκτρονική επιχείρηση.

• Και την καλύτερη τεχνική για να πουλήσετε στις μέρες μας ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στο internet.
Για να μπείτε στο βαθύτερο νόημα του ηλεκτρονικού οδηγού προτείνουμε να παρακολουθήσετε τα video που περιγράφουν περί τίνος ακριβώς πρόκειται. Κλείστε τηλεοράσεις και κινητά και αφιερώστε μία ώρα να τα δείτε.

Αν όντως ψάχνετε εδώ και καιρό για ένα τρόπο να αποκτήσετε κάποιο εισόδημα από το internet, και να εμπλακείτε μία αγορά που είναι ακόμα στα σπάργανα, ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Πετάξτε από πάνω σας την υπερπληροφόρηση που μόνο περισσότερα ερωτήματα και απορίες σας δημιουργεί, αποβάλετε την αναβλητικότητα και ίσως μετά από λίγο καιρό θα αναπολείτε χαμογελώντας πως ήταν η καλύτερη επένδυση που κάνατε ποτέ. Ίσως και όχι... Αν αναρωτιέστε, τι είναι αυτά που διαβάζετε, προτείνω επίσης να δείτε τα video και ίσως ανακαλύψετε κάτι ενδιαφέρον… Ποιος ξέρει; Όπως και να’ χει, δείτε τα. Δεν θα χάσετε, αλήθεια.

Ο σκοπός του eBook είναι να δείτε το όλο θέμα με σαφήνεια για να το κατανοήσετε. Μετά από αυτό, θα εκπλαγείτε από την απλότητα των πραγμάτων. Να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως η γνώση δεν έχει καμία αξία, αν δεν γίνει πράξη, αλλά χρειάζεται δουλειά.

Χωρίς άλλα λόγια σας προτρέπω να κάνετε click εδώ και να δείτε τη σειρά και των τεσσάρων video. Η παρακολούθησή τους δεν σας δεσμεύει με οποιονδήποτε τρόπο. Δείτε το σαν την αρχή της εκπαίδευσής σας στον κόσμο του Internet Marketing!

Μαζί με το eBook προσφέρονται προαιρετικά και video tutorials, για το πώς να δημιουργήσετε web videos. Η αξία του eBook είναι τέτοια, όπως και η αξία των video tutorials (ως προαιρετική αγορά), που επιβάλλεται να μην το δείτε σαν έξοδο, αλλά σαν επένδυση, και μάλιστα φτηνή.

Η παρουσίαση και προσφορά του οδηγού στην αγορά έχει ξεκινήσει από τα μέσα Οκτωβρίου και σταματά τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτης και δεν θα είναι διαθέσιμο πέραν της ημερομηνίας αυτής.

Για αυτό,
Υ.Γ. Το eBook είναι γραμμένο στα Ελληνικά.