DiskMax (Διατηρεί τα Windows σε φόρμα!)

DiskMax
Όνομα εκτελέσιμου αρχείου: DiskMax.exe
Έκδοση: 4.56
Τελευταία αναβάθμιση: 07 Ιουλίου 2011
Μέγεθος αρχείου: 1MB
Windows: XP/2003/Vista/2008/7
Λογαριασμός διαχειριστή: απαιτείται
Κατεβάστε το DiskMax εδώ.



Ξέρετε γιατί ο υπολογιστής σας δεν είναι πια τόσο γρήγορος όπως ήταν όταν τον αγοράσατε; Αυτό συμβαίνει λόγω της συσσώρευσης άχρηστων αρχείων και άλλων στοιχείων στο σύστημά σας, σε συνδυασμό με την αναποτελεσματική διάταξη των σημαντικών αρχείων.


Το DiskMax είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα εκκαθάρισης του δίσκου και βελτιστοποίησης της απόδοσης των Windows. Κατεβάστε το και εκτελέστε το μόνο μία φορά και η διαφορά θα είναι άμεσα αισθητή. Το σύστημά σας θα «ζωντανέψει», οι εφαρμογές θα ξεκινούν πιο γρήγορα, τα αρχεία θα ανοίγουν πιο γρήγορα, τα παιχνίδια θα τρέχουν καλύτερα και θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Συνιστάται να τρέχετε το DiskMax από καιρό σε καιρό, για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε φόρμα.

Ακόμα κι αν είστε προχωρημένος χρήστης, το DiskMax θα σας φανεί χρήσιμο, δεδομένου ότι αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες που απαιτούνται για να διατηρήσετε το σύστημά σας καθαρό και γρήγορο, αφήνοντας σας να απολαύσετε μία εντελώς νέα εμπειρία!

ΝΕΟ! Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο βοήθειας ξεχωριστά για να δείτε πώς λειτουργεί το DiskMax: πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε. (Σημειώστε ότι τα αρχεία CHM πρέπει να ξεμπλοκαριστούν μετά τη λήψη τους για να ανοίξουν. Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Λίστα Χαρακτηριστικών

1. Αυτόματο άδειασμα του κάδου ανακύκλωσης (αν οριστεί), καθαρίζει τα κατάλοιπα της εγκατάστασης, καθώς και πληροφορίες εντοπισμού παλαιότερων σφαλμάτων λειτουργίας.

2. Διαγράφει το ιστορικό του κάθε χρήστη, τον φάκελο Temp, τα προσωρινά αρχεία Internet, (Temporary Internet Files ), τα cookies (αν οριστεί), τον κατάλογο των πρόσφατα ανοιγμένων εγγράφων, την μνήμη καταγραφής μικρογραφιών του windows explorer, όπως και τα αρχεία καταγραφής αναφοράς σφαλμάτων των Windows.


3. Καθαρίζει την cache των Windows, πληροφορίες σφαλμάτων, αρχεία καταγραφής ίντερνετ, πληροφορίες επισκευής σφαλμάτων, προσωρινά αρχεία και τα αρχεία επαναφοράς αναβάθμισης των Windows.


4. Καθαρίζει τα υπολείμματα εγκατάστασης των Windows Vista SP1/SP2 και Windows 7 SP1 (αν οριστεί).


5. Απομακρύνει από τις καταχωρήσεις μητρώου τις λίστες που καταγράφουν τι ‘εχει χρησιμοποιηθεί πιο πρόσφατα .


6. Καθαρίζει αρχεία καταγραφής συμβάντων των Windows (καμία άλλη εφαρμογή δεν το κάνει αυτό).


7. Δίνει τη δυνατότητα να σαρώσει εις βάθος (deep scan) τον σκληρό δίσκο για να αφαιρέσετε όλα τα αρχεία καταγραφής του τύπου log, prv, chk, SWP, bak, gid, WBK, TMP και DMP. Αυτή η λειτουργία προορίζεται μόνο για προχωρημένους χρήστες.


8. Αναδιαρθρώνει τα αρχεία για ταχύτερη πρόσβαση.

Το DiskMax είναι εύκολο στη χρήση και πάνω απ’ όλα είναι δωρεάν. Προς διευκόλυνση εγκαθιστά μία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας χωρίς ερώτημα, αλλά στην απεγκατάσταση δεν αφήνει υπολείμματα.

Το προτείνω για όλους τους χρήστες.


Το DiskMax είναι μία δημιουργία του Koshy John.

Σχόλια