Όταν έχεις γράψει ιστορία...

Ο Steve Jobs ήταν ο άνθρωπος που έδωσε ανθρώπινη διάσταση στην τεχνολογία και την έφερε πιο κοντά στον άνθρωπο από κάθε άλλον. Ο συνιδρυτής και το μυαλό της μεγαλύτερης εταιρείας πληροφορικής στον κόσμο, δεν είναι πια ζωντανός αφού νικήθηκε από τον καρκίνο στην ηλικία των 56 ετών. Πόσα είχε ακόμα να δώσει μόνο να το φανταστούμε μπορούμε.

Σε μία ελάχιστη χειρονομία εις μνήμην του από την Apple, η εταιρεία ανήρτησε αυτήν την φωτογραφία στην αρχική της σελίδα.



Κάνοντας κλικ εμφανίζεται το παρακάτω κείμενο: "Η Apple έχασε έναν οραματιστή και μία δημιουργική ιδιοφυία. Ο κόσμος έχασε έναν εκπληκτικό άνθρωπο. Όσοι από εμάς ήμασταν αρκετά τυχεροί να γνωρίσουμε και να δουλέψουμε με τον Steve, χάσαμε έναν καλό φίλο και έναν εμπνευσμένο μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μία εταιρία που μόνο αυτός θα μπορούσε να χτίσει, και το πνεύμα του θα είναι για πάντα η ψυχή και τα θεμέλια της Apple". 





Ο κόσμος ευχαριστεί τον άνθρωπο που έγραψε την δική του τεράστια ιστορία, άφησε ανεξίτηλα το σημάδι του στον κόσμο, και του ευχόμαστε καλό ταξίδι.


Σχόλια